Hét lifestyle programma met inspiratie – Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven

Hét lifestyle programma met inspiratie – Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je tuin? Dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Dit is een lifestyleprogramma op RTL4 waar je niet alleen een kijkje krijgt in andermans huis en tuin, maar waarbij je ook slimme tips krijgt voor leuke decoratie (Fototapete) voor in en rondom het huis. Hier lees je niet alleen alles over Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, maar ontdek je ook wat voor soort inspiratie je hier op kunt doen.

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is een programma dat al enkele jaren op televisie is. Het wordt gepresenteerd door Froukje de Both en daarnaast komen verschillende andere bekende personen voorbij. Zo geeft kok Hugo Kennis inspiratie voor in de keuken en kun je de lekkerste gerechten ontdekken. Tuinman Tom Groot laat je zien hoe je het optimale uit je tuin kunt halen. De tips die je krijgt kun je meteen zelf toepassen om jouw leven niet alleen leuker, maar ook gezonder te maken.

Inspiratie opdoen voor jouw huis en tuin

Het is soms lastig om te bedenken wat je met je tuin of een ruimte in huis kunt doen. Wellicht heb je een kale plek in de tuin en weet je niet goed hoe je dit moet invullen. Het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is dan de perfecte inspiratiebron. Het programma is dagelijks op televisie en dit stelt jou in staat om iedere dag weer opnieuw inspiratie op te doen voor je tuin. Spreekt het ene idee je niet aan, dan kun je de volgende dag weer kijken of er iets nieuws is wat je wel aanspreekt. Een groot voordeel is dat je iedere uitzending kunt terugkijken, onder andere op Videoland.

Lees ook:  Geavanceerde Verzorgingstechnieken voor Fruitplanten

De beste tuintips

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is een programma dat zich richt op huis en tuin. Het is dan ook perfect om hier inspiratie op te doen voor jouw tuin. Ben je op zoek naar een leuke manier om een tuinposter (Gartenposter) in je tuin te verwerken of wil je een zithoek creëren maar weet je niet goed welke tuinkussens je moet kiezen? Dankzij de praktische tips die iedere dag worden gegeven ben je in staat om jouw tuin op een leuke en originele manier in te richten. Het programma geeft niet alleen tips op het gebied van accessoires en beplanting, maar ook over hoe je gebruik maakt van bestaande materialen in de tuin.

Zo maak je je leven leuker en gezonder

Een belangrijk doel van het programma is het bieden van praktische tips op het gebied van tuinieren, wonen, lifestyle en koken. Op deze manier ben jij in staat om leuker en gezonder te leven. Een informatief programma dat jou de inspiratie geeft die je nodig hebt om jouw tuin en woning op een leuke manier in te richten: dat is wat het programma jou biedt. Met Eigen Huis en Tuin Lekker Leven kies je voor leuke en informatieve televisie dat je op ieder moment kunt bekijken! 

Comments are closed.